EEN Fotoshoot, welke KIES JIJ?


> COUPLESHOOT

Tijdens een Coupleshoot leg ik de liefde op een spontane manier vast. Beelden waar jij trots op kunt zijn.

·      1,5 UUR SHOOTTIJD
·      35 FOTO’S IN HOGE RESOLUTIE 
·      ZORGVULDIGE NABEWERKING 
·      ONLINE PRIVE GALERIJ > zwangerschapsshoot

Dit is misschien wel het meest bijzondere moment dat je meegemaakt. Laat het niet aan je voorbij gaan zonder het vast te leggen. De tijd gaat nog veel te snel.


·      1,5 UUR SHOOTTIJD

·      30 FOTO’S IN HOGE RESOLUTIE 

·      ZORGVULDIGE NABEWERKING 

·      ONLINE PRIVE GALERIJ


> FAMILYSHOOT

Tijdens een Familyshoot breng ik jullie prachtige gezin/familie in beeld. Zo echt en puur zoals jullie echt zijn, is wat jij wilt zien. Een herinnering om nooit te vergeten.


·      1,5 UUR SHOOTTIJD

·      40 FOTO’S IN HOGE RESOLUTIE 

·      ZORGVULDIGE NABEWERKING 

·      ONLINE PRIVE GALERIJ  > FASHIONSHOOT

Voor jouw merk zal ik op zoek gaan naar passende modellen. Het gaat om professionaliteit en kwaliteit. Foto's die jouw merk bij de klanten zal brengen.


·      1,5 UUR SHOOTTIJD
·      INCLUSIEF MODEL(LEN)

·      40 FOTO’S IN HOGE RESOLUTIE 

·      ZORGVULDIGE NABEWERKING 

·      ONLINE PRIVE GALERIJ > PERSONAL BRANDING

Jij bent belangrijk! Wie is het gezicht achter de naam? Personal branding is bedoeld om te laten zien wie je bent en wat jou bijzonder maakt. Laat je klant zien waarom jij uniek bent. 

·      2,5 UUR SHOOTTIJD

·      40 FOTO’S IN HOGE RESOLUTIE

·      ZORGVULDIGE NABEWERKING

·      ONLINE PRIVE GALERIJ> (SMALL) BUSINESS FOTOSHOOT

Voor diegene die een vernieuwing nodig hebben voor hun website of iets heel nieuws aan het opstarten zijn. Foto's zijn belangrijk om je klant te laten zien wat je aanbiedt. 

·      1,5 UUR SHOOTTIJD

·      40 FOTO'S IN HOGE RESOLUTIE

·      ZORGVULDIGE NABEWERKING

·      ONLINE PRIVE GALERIJ

trouwen gold

·      KENNISMAKINGSGESPREK 

·      12 UREN AANWEZIG 

·      600 FOTO’S IN HOGE RESOLUTIE 

·      ZORGVULDIGE NABEWERKING 

·      AANLEVERING VIA USB 

·      INCLUSIEF 150 KM REISKOSTEN 

trouwen silver

·      KENNISMAKINGSGESPREK 

·      9 UREN AANWEZIG 

·      400 FOTO’S IN HOGE RESOLUTIE 

·      ZORGVULDIGE NABEWERKING 

·      AANLEVERING VIA USB 

·      INCLUSIEF 50 KM REISKOSTEN 

TROUWEN bronze 

·      KENNISMAKINGSGESPREK

·      6 UREN AANWEZIG

·      250 FOTO’S IN HOGE RESOLUTIE

·      ZORGVULDIGE NABEWERKING

·      ONLINE PRIVE GALERIJ

·      EXCLUSIEF REISKOSTEN

Voor tarieven klik hier

(Promotie)videoclip, waarom?

Door het laten maken van een videoclip maak je jouw boodschap visueel en houd je de aandacht van de kijker langer vast. Bovendien is video één van de sterkste communicatie-middelen en heeft het veel voordelen voor uw marketing. Je vergroot de impact van je communicatie door de videoclip die je hebt laten maken. Deze video kan worden ingezet op diverse kanalen zoals een bedrijfswebsite, Instagram, Facebook en Youtube.

Met een videoclip presenteer je de boodschap aantrekkelijk en overtuigend aan jouw klanten, waardoor je impact maakt en zij jouw boodschap beter onthouden. Ook is een promotie video goed voor je online zichtbaarheid en wordt je beter vindbaar op Google en andere zoekmachines. Ik vertaal de boodschap graag in een creatieve videoclip met een goed verhaal, professionele beelden en bijpassende muziek.

Hoe?

Voordat er opnames gemaakt worden, is het belangrijk om samen te bedenken wat het doel is van de video en wie je er mee wilt bereiken. Ook is het goed om vooraf te weten wat voor soort beelden er in de video moeten komen. Dit bespreken we allemaal in het eerste oriënterende gesprek, in de eerste stap Brainstorm en Script. Hoe dit verder gaat lees je hieronder en kun je zien in het stappenplan.

Brainstorm en Script - Week 1

Tijdens de brainstorm bespreken we jouw ideeën. Samen vertalen we dit naar een creatieve invulling. Deze invulling schrijven we verder uit in een helder script. We passen het script aan op basis van jouw feedback.

opname - Week 2

Nu gaan we de video maken. Voor een video maken we opnames op locatie in heel Nederland, bijvoorbeeld bij jouw bedrijf.

Montage - week 3

In deze stap krijgt de video vorm. Bij het maken van de video monteer ik de beelden. Ik voeg ook eventueel muziek, geluidseffecten en een voice-over toe.

Beoordeling en oplevering - week 4

Als de video klaar is, stuur ik deze video voor een beoordeling. Belangrijk is dat je kritisch kijkt naar het resultaat. Na een goedkeuring zal het resultaat in hoge kwaliteit opgeleverd worden. Mocht het resultaat nog niet naar wens zijn is het belangrijk om heldere feedback te omschrijven. Daarna zal de verdere montage starten om de puntjes op de i te zetten.

Voor tarieven klik hier

bedrijfsLogo, een persoonlijke stempel

Hoewel het waar is dat logo-ontwerp slechts een deel van het merk van een bedrijf is, dient het als basis voor het hele verhaal waarop het bedrijf is gebouwd.

Logo’s zijn een identificatiepunt; ze zijn het symbool dat klanten gebruiken om je bedrijf te herkennen. Ideaal gezien wil je dat mensen jouw logo direct verbinden met de herinnering aan wat je bedrijf doet – en, nog belangrijker, hoe het ze hun laat voelen.  

Omdat een goed logo een visueel, esthetisch aantrekkelijk element is, roept het een positieve herinnering op aan je bedrijf. En, als we allemaal eerlijk zijn, zal een deel van je publiek de naam van je bedrijf vergeten (neem dit niet persoonlijk – het is de menselijke natuur), maar ze zullen je logo onmiddellijk associëren met hun associaties aan jouw merk.

Ik maak minimalistische logo's die passen bij het karakter van het bedrijf. Zie hieronder logo's uit eigen galerij.

Voor tarieven klik hier

overige diensten

SOCIAL MEDIA BEHEER INCL. is voor de ondernemer die al zijn social media kanalen wil laten beheren. Samen met de klant wordt er een plan opgesteld met heldere doelen en afspraken zodat er effectief samengewerkt kan worden. 

  • Inclusief betekend dat er regelmatig foto's/video's gemaakt worden om de content zo professioneel mogelijk te houden.
  • Reiskosten worden ten alle tijden in rekening gebracht.SOCIAL MEDIA BEHEER EXCL. is voor de ondernemer die hulp zoekt bij het beheren van zijn social media kanalen. Het beheer zal uit handen gegeven worden maar de content zal verzameld moeten worden door de klant zelf. Samen met de klant wordt er een plan opgesteld met heldere doelen en afspraken zodat er effectief samengewerkt kan worden. 

  • Exclusief betekend dat er geen foto's/video's gemaakt worden maar dat deze verzameld zal moeten worden door de klant zelf.
  • Reiskosten worden ten alle tijden in rekening gebracht.


Voor tarieven klik hier